Juustonkorvikkeen löytämisen vaikeudesta

Oli taas kulunut riittävän pitkä aika edellisestä juustonkorvikepettymyksestä, että jaksoin ostaa uuden vegerasvapalan kotiin kokeiltavaksi. Valitsin Maidottomat – ryhmässä monen kehuman kotimaisen Porlammin vegejuuston kokeiluun.

Porlammin vegejuusto oli iloinen yllätys! Olen syönyt jo kaksi spelttipaahtoleipäviipaletta päällysteinään maidoton levite, höylätty juustonkorvike ja kurkku. Ei täydellistä, mutta syötävää 😄. Mikä on saavutus, sillä aiemmin leivän päällä olleet juustonkorvikkeet ovat lentäneet roskiin.

Maistatin  tätä pienen palan myös normaaliruokaa syövällä puolisollani (kuten muitakin vegejuustoja) ja hänen kommenttinsa: ”vähiten pahanmakuinen vegejuusto tähän mennessä”. IMG_20171027_221854IMG_20171027_213314

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s