Tästä blogista

Onpa kiva, että tulit käymään!

Anna, kun kerron vähän itsestäni ja tästä blogista: Minä olen kolmikymppinen ruoka-aineallergikko ja asun keltaisessa talossa meren rannalla. Keittiöni ikkunasta ihailen mustikkaa kasvavaa rinnettä, omenapuita ja ruusupensaita. Rakastan hyvää ruokaa ja juomaa, ja olen harrastanut ruoanlaittoa  sekä leipomista lapsesta asti. Kun ruoka-aineallergiani puhkesivat vajaa kymmenen vuotta sitten en uskonut, että enää ikinä voin syödä hyvin ja monipuolisesti. Onneksi olin väärässä. Tietoa allergiaruoista ja erityisesti allergiaruokareseptejä olen joutunut vuosien varrella etsimään useista eri tietolähteistä ja oppimaan paljon asioita kantapään kautta.

Haluan tällä blogillani jakaa keräämääni tietoani erilaisista allergiaruoista ja niiden valmistusmenetelmistä muille. Osa ohjeista ovat allergioideni vuoksi myös vegaanisia. Aion jatkossa julkaista noin kerran viikossa uuden reseptin. Lisäksi suunnittelen kirjoittavani lyhyen esittelyosion ruoka-aineallergioista, keliakiasta, laktoosi-intoleranssista ja muista yleisimmistä sairauksista ja ominaisuuksista, jotka vaikuttavat ruokavalioon. Toinen suunnitelmissa oleva kiinteä postaus on allergiatuotepostaus, johon lisäilen tuotteita sitä mukaa, kun niitä reseptejäni varten valokuvaan, lisäksi mainitsen, mistä itse tuotteen olen löytänyt. Myös menetelmä-osiota olen miettinyt, kerään siihen kehittelemiäni ja löytämiäni menetelmiä sitä mukaa, kuin niitä löydän.

Nautinnollisia hetkiä blogini parissa ja tervetuloa!

Toivottaa,

Suklaatikki

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s