Uusi eines

Nyt minua hemmotellaan. Löysin pakastealtaasta uuden, minulle sopivan eineen. Ja se on hyvänmakuinen! Eihän tässä enää osaa allergikko ollakaan, kun näin paljon uusia, hyvänmakuisia  valmisruokia kaupasta löytyy. Tämä on gluteeniton ja maidoton, nuudelit ovat riisiä.

Toki itse keitetty Tom Kha Gai keitto on paljon parempaa, mutta aina ei ehdi tehdä itse. Korianterisilppu ei tullut mukana, lisäsin sen yrttikorista valmiin keiton päälle. Taisin lämmittää keiton muuten väärin -olisi pitänyt lisätä pari desiä vettä ennen kuumentamista mikrossa. Ilmankos valmiin keiton maku oli täyteläinen ja hyvä 😂😅😆.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s