Uusia maidottomia jäätelöitä!!

Jipii! Tämä on juhlatapaus! Lähimmän City Marketin erikoisjäätelöhyllyyn oli ilmestynyt kaksi uutta Pirkka tuotetta. En ollut uskoa silmiäni! Nämä ovat maidottomia, kookosrasvapohjaisia, eikä missään pakkauksessa lukenut disclaimeria (saattaa sisältää pieniä määriä maitoproteiinia, vehnää ja kauraa), kuten eräässä maidottomaksi ja vegaaniseksi mainostetussa suklaalevyssä kerran luki.

Mangopassionhedelmäjäätelö oli niin hyvää, että tyhjensin purkin kerralla. Koostumus oli ihana, kermainen, ilmava ja maku raikas. Ainoa miinus tuli vähän harmahtavasta väristä, mutta kun söin tuotetta joka tapauksessa silmät kiinni nauttien, niin ei se minua haitannut. Soijapohjaisen jäätelön  (esim.Tofulinen) paperimainen sivumaku loisti poissaolollaan.

Tänä iltana ajattelin testata sitruunajäätelön. Siitä lisäys tähän myöhemmin .

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s